Skip to Main Content

Fysioterapia: Etusivu

Terveysportin ja Oppiportin linkit sekä kirjautuminen ovat muuttuneet

Laureassa käytettävät linkit Oppiporttiin ja Terveysporttiin ovat muuttuneet 1.3.2024. Samalla palveluihin kirjautuminen on uudistunut.  Muutos yksinkertaistaa uusien käyttäjien Oppiportin kurssisuorituksien tallentamisessa tarvittavan Duodecim-tilin luomista sekä vähentää etäkäytössä ilmenneitä ongelmia. Jos sinulla on jo Duodecim-tili, yhdistä vanhan tilisi tiedot, kun seuraavan kerran kirjaudut Oppiporttiin tai Terveysporttiin. Lue lisää

Fysioterapian pikalinkit

Tietoa käyttöoikeuksista ja etäkäytöstä

""Laurea-kirjastolle hankitut (lisensoidut) e-aineistot on merkitty Laurean logolla. Lisensoitujen e-aineistojen etäkäyttö edellyttää henkilökohtaisilla Laurean verkkotunnuksilla kirjautumista (Haka-kirjautuminen). Laurean kampusverkossa lisensoidut e-aineistot toimivat pääsääntöisesti ilman erillistä kirjautumista.

Aineistokohtaisista käyttöoikeuksista löydät tietoa klikkaamalla aineiston nimen perässä olevaa copyright-kuvaketta, aineistojen sivuilta tai kysymällä kirjastosta.

Tervetuloa fysioterapian alan tiedonlähdeoppaaseen

""

Tässä oppaassa esitellään fysioterapian opinnoissa hyödyllisiä verkkoaineistoja ja hakupalveluita. Painotus on Laurea-kirjastolle hankituissa verkkoaineistoissa ja -palveluissa. Lisäksi mukaan on otettu joitakin keskeisiä vapaasti käytettäviä aineistoja.

Ajankohtaista tutkimustietoa

JOSPT - Journal of Orthopaedic & Sports Physical Therapy:

Loading ...

Physical Therapy:

Loading ...

Cochrane Library:

Loading ...

British Journal of Sports Medicine:

Loading ...

BMC Musculoskeletal Disorders:

Loading ...

Arthritis Research & Therapy:

Loading ...

Ota yhteyttä ja anna palautetta

Otaniemen Laurea-kirjasto kartalla

Laurea-kirjasto | Saavutettavuusseloste | Laurea Library | Accessibility statement