Skip to Main Content

Kauneudenhoitoala: Kirjat

Painetut kirjat

Laurea-kirjaston painetut kirjat löytyvät Laurean Finnasta. Hakutuloksiin tulevat myös muiden 3AMK-kirjastojen kirjat. Laurean Finnan kautta löydät myös Laurealle tilatut e-kirjat ja muut verkkoaineistot.

Laurean painetut kirjat löytyvät myös kansallisen Finna.fi -palvelun kautta. Finna.fi:stä löydät lähes kaikkien suomalaisten kirjastojen painetut kirjat sekä paljon muuta aineistoa. Huomaa että Laurean e-kirjat ja muut e-aineistot eivät suurimmaksi osaksi löydy Finna.fi:stä

Kauneudenhoitoalan e-kirjat (kannessa on linkki kirjaan)

Liiketalouden e-kirjoja

Sanakirjat ja sanastot

Kirjanostoja kokoelmasta

Maksulliset e-kirjapalvelut

Tietoa käyttöoikeuksista ja etäkäytöstä

""Laurea-kirjastolle hankitut (lisensoidut) e-aineistot on merkitty Laurean logolla. Lisensoitujen e-aineistojen etäkäyttö edellyttää henkilökohtaisilla Laurean verkkotunnuksilla kirjautumista (Haka-kirjautuminen). Laurean kampusverkossa lisensoidut e-aineistot toimivat pääsääntöisesti ilman erillistä kirjautumista.

Aineistokohtaisista käyttöoikeuksista löydät tietoa klikkaamalla aineiston nimen perässä olevaa copyright-kuvaketta, aineistojen sivuilta tai kysymällä kirjastosta.

Avoimen tiedonhaun palveluita

Hakukoneet ja tietokannat

Core
Core on brittiläinen tietokanta, joka on Google Scholarin kaltainen palvelu.Jäseniksi voi liittyä kaikki avoimet tietoarkistot ja lehdet. Coren kautta on saatavilla yli 135 miljoonaa dokumenttia, jotka ovat avoimesti ja välittömästi saatavilla.

BASE
BASE on saksalainen hakupalvelu, jonka kautta on haettavissa yli 150 miljoonaa dokumenttia. Näistä jopa 60 % on avoimesti saatavilla olevia.

Dimensions
Dimensions on kansainvälinen, ilmainen tietokanta. Saatavilla on yli 100 miljoonaa artikkelia, kirjaa, kirjan kappaletta, artikkelien open access-versioita.

OpenAIRE-portaali
EU:n komission rahoittama OpenAIRE-portaali haravoi eurooppalaisia ja kansainvälisiä julkaisuarkistoja. OpenAIRE sisältää noin 10 miljoonaa avointa julkaisua tai datasettiä.

Kirjat ja lehdet

DOAB
DOAB (Directory of Open Access Books). Palvelun kautta voit etsiä tieteellisiä Open Access-kirjoja. 

DOAJ
DOAJ  (Directory of Open Access Journals). Palvelun kautta voit etsiä artikkeleita tieteellisistä Open Access -lehdistä.

Journal.fi
Tieteellisten seurain valtuuskunnan ylläpitämä palvelu, jossa on tarjolla noin 80 suomalaista tieteellistä lehteä ja vuosikirjaa.

OAPEN
OAPEN-tietokannasta on saatavilla humanististen ja yhteiskuntatieteellisten alojen tieteellisiä kirjoja.

Laurea-kirjasto | Saavutettavuusseloste | Laurea Library | Accessibility statement