TKI-työn tueksi: Etusivu

Yleistä

Created by AI (Firefly)Tervetuloa TKI-työn tueksi -oppaan pariin! Tämä opas on tarkoitettu kokoamaan yhteen tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaan liittyviä artikkeleita sekä muita hyödyllisiä linkkejä hanketyötä tekevien avuksi.

TKI-työ on keskeinen osa monien organisaatioiden toimintaa, ja sen avulla pyritään löytämään uusia ratkaisuja, kehittämään toimintaa ja palveluita sekä edistämään innovaatioita eri aloilla. Tämä opas tarjoaa kattavan kokoelman materiaalia, joka tukee TKI-hankkeiden suunnittelua, toteutusta ja arviointia. Löydät täältä ajankohtaista tietoa, hyödyllisiä työkaluja ja vinkkejä aiemmista hankkeista sekä linkkejä TKI-työhön liittyviin organisaatioihin ja verkostoihin.

Tutustu rohkeasti ja hyödynnä näitä materiaaleja oman TKI-työsi tueksi!

Esimerkkejä hankkeiden tuotoksista

Koulutuksia TKI-työn tueksi

Nämä koulutukset tarjoavat TKI-työhön olennaista tietoa, jotka tukevat hanketyön suunnittelua, toteutusta ja seurantaa. Vahvistamalla osaamistasi voit edistää tehokkaammin hankkeiden tavoitteiden saavuttamista ja lisätä niiden vaikuttavuutta.

Uupuuko oppaasta jotain? Vinkkaa meille sopivista julkaisuista tai tule mukaan päivittämään opasta kanssamme!

Anniina Honkonen

Pauliina Pöyry

Liisa Sillanpää

(etunimi.sukunimi@laurea.fi)

Tutustu myös muihin TKI-työn oppaisiin

LibGuide: Aineistonhallinta TKI-hankkeissa -opas tukee ja ohjaa Laurean hankkeiden aineistohallintaa. Opas täydentää Laurean TKI-toimintaohjeita Intrassa sekä muita avoimen TKI-toiminnan suosituksia. Opas soveltuu käyttöön Laurean hankekumppaneiden kanssa.

LibGuide: Tutkijan tueksi: Julkaiseminen Laureassa  oppaasta löydät tietoa Laurean julkaisusarjassa ja Laurea Journalissa julkaisemisesta. Lisäksi sivuilla opastetaan sopivan julkaisukanavan valinnassa, tutkimusjulkaisemisesta ja saat vinkkejä kirjoittamisen tueksi

Laurea-kirjasto | Saavutettavuusseloste | Laurea Library | Accessibility statement