Viitteidenhallinta: RefWorksin viitteiden tallentaminen koneelle

RefWorksin viitteiden tallentaminen koneelle

Kätevintä ja suositeltavaa on siirtää viitetiedot suoraan johonkin korvaavaan viiteidenhallintajärjestelmään. Jos sinulla ei ole vielä käytössä toista viiteidenhallintajärjestelmää, voit tallentaa RefWorksin viitetiedot koneluettavana RIS-tiedostona omalle koneellesi myöhempää siirtämistä varten.

Jos haluat viitteistäsi luettavan listauksen koneluettavan ja siirtokelpoisen RIS-tiedoston sijaan, luo viiteistäsi RefWorksissä lähdeluettelo tekstitiedostona ja tallenna se koneellesi.

Viitteiden tallentaminen koneelle RIS-tiedostona

Mikäli haluat säilyttää kansiorakenteesi uudessa viitteidenhallintaohjelmassa, noudata seuraavia ohjeita kansio kerrallaan. Jos haluat siirtää koko kirjaston ilman kansiorakennetta, tee siirto All References -kansiosta.

 1. Siirry RefWorks-tililläsi siihen kansioon, jonka viitteet haluat siirtää (All references tai jokin yksittäinen kansio).
 2. Valitse Share-ikoni ja sieltä Export references.
  RefWorksin ylävalikko, jossa on valittuna All References -kansio ja Share-valikko on näkyvissä.
   
 3. Export references -valikosta valitse Format-valikosta RIS Format. Lopuksi paina Export.
  Export References -valikko, jossa on valittuna All references in All References ja Format-valikossa RIS Format.
   
 4. Selaimesta riippuen tee seuraavasti:
  1. Jos sinulle avautuu valikko, jossa on Save File / Tallenna tiedosto -mahdollisuus, valitse se ja lataa tiedosto suoraan koneellesi. Etsi tiedosto Downloads/Lataukset-kansiostasi, nimeä se uudelleen ja siirrä haluamaasi tallennuspaikkaan.

   Ponnahdusikkuna, jossa valittu Save File.

    
  2. Jos tiedosto latautuu suoraan koneellesi, etsi se Downloads/Lataukset-kansiostasi, nimeä se uudelleen ja siirrä haluamaasi kansioon.

Laurea-kirjasto | Saavutettavuusseloste | Laurea Library | Accessibility statement