RefWorks-opas: Cochrane

Ohjeita RefWorks-viitteidenhallintaohjelman käyttöön

Viitteiden siirto Cochranesta

Cochranessa

 1. Valitse siirrettävät viitteet
 2.  Klikkaa Export selected citation(s)
 3. Avautuvassa ponnahdusikkunassa valitse Save citations to: RefWorks. Valtuista viitteistä tulee RIS-muotoinen tiedostopaketti. Ruksaa Include Abstract, jos haluat myös tiivistelmät mukaan.
 4. Klikkaa Download
 5. Klikkaa Save File ja tallenna viitepaketti haluamaasi kansioon (esim. Downloads). Tallennukset ovat muotoa citation-export.ris
 6. Siirry RefWorksiin

RefWorksissa

 1. Klikkaa RefWorks-tilisi yläpalkissa + -merkkiä ja valitse Import References.
 2. Import from a file kohdassa raahaa (drop file here) tallennettu viitetiedosto RefWorksiin tai etsi viitetiedosto koneeltasi (select a file from your computer).
 3. Avautuvassa ponnahdusikkunsssa on huomautus "What is the format of this file?"  Ehdotuksena on The file is imported as RIS Format. RIS-formaatin tarkemmaksi muodoksi valitse pudotusvalikosta Wiley Online (myös UTF-8-muoto toimii).
 4. Klikkaa Import
 5. Saat ilmoituksen Import Complete. Klikkaa OK.
 6. Viitteet löytyvät Last Imported -kohdasta. Kansioi viitteet

5.2.2019

Cochrane

 

Cochrane Collaboration on kansainvälinen terveysalojen verkosto, joka analysoi ja vertailee terveydenhuollon toimenpiteiden vaikutuksia selvitteleviä tutkimuksia. Yhteistyön tuloksena verkosto laatii, pitää yllä ja levittää terveydenhuollon vaikuttavuudesta ja tehokkuudesta systemoituja katsauksia (Systematic Reviews).

Laurea-kirjasto | Saavutettavuusseloste | Laurea Library | Accessibility statement